PIZZERIA RISTORANTE LA FAMIGLIA

PIZZERIA RISTORANTE LA FAMIGLIA Pizzeria ristorante

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Ristorante La Famiglia. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 8:14 Heerlijk Italiaans eten!!!
12 mei 2022 om 7:59 Na een onverwacht snelle bezorging de verkeerde pizza’s gekregen. De oplossing, nieuwe en de juiste, duurde erg lang helaas.
8 mei 2022 om 21:09 Heerlijke pasta, nog echt heel warm, zelfs nadat ik iets later wilde gaan eten. Tiramisu was oké, niet bijzonder. Het eten was eerder bezorgd dan de aangegeven bezorgtijd.
7 mei 2022 om 0:09 Lekkere dunne Italiaanse pizza!
6 mei 2022 om 22:01 Een half uur te laat, geen aardig personeel en niet het goede gekregen wat ik had besteld. Zou hier nooit opnieuw bestellen.
4 mei 2022 om 21:32 De pizza’s waren heerlijk….. maar bijna de verkeerde gekregen. Gelukkig gechecked en toen toch uiteindelijk de juiste. Bezorgtijd was meer dan 90 min… ik snap dat het soms druk is maar dan moet je niet meer bestellingen aannemen. Heel simpel
3 mei 2022 om 22:06 Lekker gegeten. De pizzas waren goed warm. Rook kwam er vanaf, super! Ook keurig contact gemaakt of het iets eerder bezorgd mocht worden. Dank jullie wel voor de service.
2 mei 2022 om 22:02 De pizza was dunner dan me pinpas.
2 mei 2022 om 21:08 Viel erg tegen. Wat ik zou krijgen was het niet. Smakeloze gegrilde gambas, geen salade of coctailsaus. Overigens na contact met restaurant nog wel bezorgd verder in de avond. Pizza was rijk belegd maar lauw en bodem was taai. Niet de 35 euro waard.
30 apr 2022 om 21:54 Jammer dat het lang duurde en de pizza lauw was
27 apr 2022 om 21:24 wat zoetige pizza, geen kruiden
25 apr 2022 om 20:34 Snelle levering en heerlijk eten!